Meidän kesä alkoi oikeasti jo huhtikuun puolessa välissä, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan. Tästä se siis lähtee, meidän kesäloki. Sisällön laatua ei taata -luvassa kaikennäköisiä kesäkuulumisia- eikä päivitystaajuuden suhteen tehdä lupauksia. Katsotaan miten meidän käy!

Kesä on nyt tosiaan tullut, tällä viikolla laitettiin jo reilu puolet eläimistä ulos, ja peltohommat alkaa olla kylvöjen osalta tehty. Hyviä uutisia Louhin kannalta, se pääseekin tästä eteenpäin päivittäin lammasaitoja kiertämään. Viimeiset pari viikkoa se on joutunut olemaan pitkää päivää kotona (pissatukset pois lukien) kun olen ollut pellolla. Nyt alkaa hupi, jos puoli päivää kävelyä kuumassa auringossa sellaiseksi lasketaanC:

Muutenkin meillä on mennyt ihan hyvin, treenataan agilityä ja tokoa vähän vaihtelevalla menestyksellä. Joinain päivinä kaikki menee kuin vettä vaan, ja toisina päivinä esteiden takana vaanii mörköjä tai puput häiritsee paikkamakuuta. Agissa ongelmaksi ovat muodostuneet hypyt ja kaareva putki, eli ne viimekesän egobuusterit, mutta puomi ja a-este sujuvat varsin mallikkaasti. A:sta onkin tullut Loun lemppari, jonka se menee heti kun selkänsä kääntää. Aika hauskaa!

Ja muuten -uskomatonta mutta totta- Louhi on jo kolme kertaa jättänyt rusakkojahdin kesken vaikka pupu on ollut edelleen näkyvillä ilman että olen edes komentanut sitä lopettamaan!!!

Kyllä maalla on mukavaa.