Oltiin sunnuntaina ensimmäistä kertaa tänä vuonna hakuilemassa, ja ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen PAHAn porukan kanssa. Paikkana tällä kertaa Satakunnan pelastuslaitoksen raunioiden viereinen alue, metsikkö missä oli paljon vaneri- ja rengaspiiloja, alunperin paintball-sotia varten pykätty. Oi että meillä oli kivaa! Oli kiva nähdä "vanhat" treenikaverit ja vaihtaa kuulumisia, ja tietysti treenata hyvällä porukalla.

Mitään erikoista Louhille ei otettu, näkölähtöjä ja muita motivaationnostatusjuttuja. Alkuun Lou olikin vähän hoomoilasena että mitäs mitäs, ja sain taas tarpeellisen muistutuksen koiran virittelystä ennen reeniä. Ensi kerralla koira ajoissa ulos pissalle ja heräteltäväksi, niin päästään paremmin hommiin kiinni.

Louhilla oli odotteluajaksi lampaantalja lämmikkeenä autossa, ja takki tietenkin päällä. Vaikka ulkona ei ollut kuin pari astetta pakkasta, oli pikkukoiralla kylmä kun lähdettiin kotiin. Miten herranjestas se selviää pohjoisessa, kun etelänkin talvi on sille liikaa!? Ei taida Lou päästä aidalle edes katselemaan jos on kovin kylmä.. Sen turkki on edelleen ihan olematon, pohjavillaa ei ole kasvanut viime karvanähdön jälkeen oikeastaan yhtään. Ja minä kun pelkäsin että steriloinnin jälkeen sen turkki kasvaa mahdottomaksi pörröksi!

Meikäläisen flunssa vaan jatkuu ja jatkuu, ja saa koko ajan uusia muotoja. Mielenkiintoista kun ei koskaan tiedä vielä aamulla että millä tavalla milloinkin on kipeä - not. Sais mennä ohi jo, on tässä jo sairastettu tarpeeksi.

Fiilistelin viime kesän hakukuvilla, ja tässäpä teillekin muutama. Kohta se on taas täällä. KesäCool