Eteläänkin on nyt saatu lunta pariinkin otteeseen, ja pikkukoirat ovat nautiskelleet "hangesta". Vausti alkaa olla jo iso poika, nyt se kasvaa taas korkeutta ihan hurjaa tahtia. Vau on jo Louhin korkuinen, ja pantaa saa suurentaa lähes päivittäin. Kaikki maitohampaat ovat lähteneet, kulmuritkin lähtivät kaikki kahdessa päivässä. Muutama kolo hammasrivistössä vielä on, ja nyt jännätäänkin kasvaako kaikki rautahampaat paikoilleen.

Pientä mörköiän poikasta on ollut havaittavissa, mutta aika vähällä sen suhteen on päästy. Ja muutenkin; käytin koirat eilen pitkästä aikaa erikseen iltalenkillä, ja oli aika huvittava huomata että suurin ongelma Vaun kanssa on se, että se ottaa liikaa kontaktia Vaun ensimmäinen rusakko ilman Louhia kohdattiin myös eilen, ja lennosta poika vaihtoi suuntaa kun kutsui. Ja tämä toistettiin kaksi kertaa, kun en alkuun tajunnut mikä siellä juoksee, ja sitten matka jatkui Vau edelleen vapaana. Aika hieno pentu!

Lou on viime aikoina kehittänyt itselleen ihan älyttömän rappukäytäväkammon, ja saa Bambi jäällä -kohtauksia aina jos hihna kiristyy, Vau on sen edessä, takana tai sivulla, joku tulee vastaan, Loun pitää odottaa, jne. Täällä oli vielä hissi viikonlopun rikki, ja nyt hissille kulkeminenkin on melkoinen show. Tuntuu ihan tyhmältä että Lou, joka on todella ketterä ja varmatassuinen, on kehittänyt itselleen tällaisen, enkä oikein käsitä mistä se on saanut alkunsa.

Treenirintamalla ei mitään uutta, ollaan oltu aika laiskoja seurauksena huonoista ilmoista. Vausterilla alkaa olla jonkinnäköinen haju perusasennon ja seuraamisen alkeista, mutta mitään käskyjä ei edelleenkään ole otettu mukaan, ja kapulan pitoa naksutellaan edelleen. Tästä olikin turhan pitkä tauko välissä, joten edistystä ei ole vielä tapahtunut.

Eipä täällä ihmeitä.