Nyt se talvi sitten tuli. Taas kerran. Tiedä sitten miten muualla on lunta, mutta ainakin Helsingissä sitä on ihan tarpeeksi. Kohta saa taas väistellä hulluja hiihtäjiä ja miettiä, mihin mennä lenkille kun joka paikassa on niitä hemmetin latuja.

Parin viikon päivitystauolla on taas tapahtunut vaikka mitä. Vauhdilla on ollut parit pieleen menneet treenit (no ei nyt ihan pieleen, mutta ei ne hyvinkään mennyt...), nuo kummatkin ovat nyt lumen ja pakkasen myötä muuttuneet aika räyhäkkäiksi ja ottaneet jopa pari kertaa puolitosissaan yhteen (Pou kyllä aina lopulta voittaa, se on aika kovanaama) ja ja ja... Viikonloppuna vietettiin Kullaalla hautajaisia ja muistojuhlaa, jo kolmannen kerran tänä vuonna minun suvussani. Jospa nyt vähään aikaan ei moisia juhlia olisi. Tiistaina Volle sanoi sopimuksensa irti ja matkasi lavetilla korjaamolle, olen täällä sormet ja varpaat ristissä että vika olisi sellainen että vielä kannattaa korjata. Kun autolla on ikää 20 vuotta, sekään ei aina ole varmaa Mutta vielä toivotaan!

Lauantaina Louhin sisko eli Vauhdin täti Ronja kävi luonnetestissä saaden mallikkaat +144 pistettä. Ronkelin pisteet ovat hauska sekoitus sisarusten saamista pisteistä, jotain samaa kuin Nástilla, jotain Jöröltä ja löytyipä yhteneväisyyksiä Louhin ja Halonkin pisteisiin, kuten myös Kuuran. Laurin pisteiden osa-alueet olisi kyllä kiva tietää, saisi vertailtua sinnekin. Mutta siis, Ronjan pisteet ja kuvia testistä löytyy  täältä.

Louhinkin luonnetesti on nyt nähtävillä netissä, se löytyypi täältä tai täältä (HD). Jos katsot, lataa tiedosto mielummin omalle koneelle ja katso sieltä

 Ja kuten virallinen tiedotuskanava Lapikas tiesi kertoa, Lou ei saanutkaan luonnetestistä loppupisteiksi +51 vaan +41. Sihteerille oli käynyt pikkupikku virhe miinuspisteitä laskiessa, miinusta ei siis tullut paperiin merkittyjä 31 pistettä vaan 41 pistettä. Noh, shit happens ja elämä on, mutta kieltämättä olisin mielummin saanut asian selville jotain muuta reittiä, ehkäpä vaikka ihan sähköpostilla ennemmin kuin Lapikkaasta lukemalla.

Että näin. Tässä vielä muutama harmaa kuva viikonlopulta Kullaalta kun lunta oli vielä vähän: