Pirikoira Vauhti lähti viikonloppuna Savvoon, ymmärtääköhän se lainkaan enää poria kun tulee takaisin  No joo, hyvin ollaan pärjäilty kyllä ilman pentuakin, ehkä vähän jopa nautittu "lomasta". Vaikka Vau äärimmäisen helppo pentu onkin, ei se ihan Louhin veroinen kuitenkaan ole. Poustikin on nauttinut kun saa tehdä kaikki lenkit yksin, ja Kullaalla sai olla pihassa niin paljon kuin halusi. Vaikka välillä tulee kyllä sellainen olo että ihan kuin jotain puuttuisi...

Nyt kun Vausteri vei pissilammikkonsa Miran iloksi, ovat kissat ottaneet pissaliisan roolin harteilleen. Oikeesti, aikuiset kissat pissii pitkin poikin kämppää. Epäilyt tosin kohdistuvat tällä hetkellä Harmiin,  pikkukissa kun todistettavasti käy kukkaruukuissa hädillään. Tähän mennessä kissanpissat on löydetty Vauhdin pediltä keittiöstä, taljalta olohuoneesta ja koirien IHKA UUSISTA patjoista makuuhuoneesta. Prkele. Joutavat liimatehtaalle kohta Ja voin sanoa että koiranpennun pissa tuoksuu kukkasille kissanpissaan verrattuna.

Että tällaista täällä

Päivittelin maanantaina Tuulille -joka päivitteli puolestaan hidasta päivitystahtia- että nyt ei ole ihmeempiä kerrottavana koirarintamalta, enkä ole ottanut viikkoon kuviakaan. Mutta systerin vinkistä ennennäkemätöntä kuvamateriaalia arkistojen kätköstä:

Tämän näköinen pilsnerin pentu muutti meille Herttoniemeen palttiarallaa kolme vuotta sitten:

Ja tällainen nättimys se oli 6kk iässä

Meidän pikku Pou