Kipeänä edelleen, vaihteeksi kuumeessa ja räkätaudissa. Suunta kuitenkin jo parempi, jospa se nyt olisi tämän taudin viimeinen vaihe..

Nyt on Louhin osalta matkavaatteet valittuna ja kunnostettuna, saatiin lämpöhaalari lainaan niin ei tarvi ostaa omaa. Se on sitten eri asia nauraako meille porotkin, on nimittäin aika style avaruuspuku, vähän liian pitkät "hihat" siinä tosin on.. Mutta ei kai sen ulkonäön niin väliä, kunhan pysyy pikkukoira lämpimänäHymy

Loun oma taikaviitta

Töppöset ettei helsinkiläiskoiran tassut palele

Ja sitten se khyyl avaruuspuku. Mitenköhän NASAssa nyt pärjätään kun puku on meillä..

Ollaan treenailtu nyt niitä näyttelyjuttuja, tosin ilman kummempaa edistymistä. Kyllähän Lou antaa katsoa hampaat ja muutenkin koskea, jos otan sen "pakkopilttuseen" syliin. Positiivista on kuitenkin se, että Pou toipuu näistä pakkokopeloinneista todella nopeasti, ja syö nameja sen aikanakin. Tosin vain minulta, "tuomarin" antamat eivät kelpaa.. Kuopion erkkariin ollaan kuitenkin menossa, EVA tulee jos on tullakseen.

Tässä vielä pikkuneiti X, huomatkaa tatuointiCool. Lahdessa käytetään edelleen tatuointia tunnistusmerkintänä, ja vaikka helsinkiläistyneelle lahtelaiskissalle laitettiinkin mikrosiru, yhdistys vaatii kuitenkin myös tatuoinnin. Niinpä Naimalla on nyt tyylikäs X korvassa. Eipä siinä mitään, se vaan paistaa tuolta valkoisen keskeltä aika tehokkaasti.

Ja meillähän ei kissat hypi pöydilleViaton