Ollaan treenattu taas vähän aktiivisemmin. Mietiskelin hetken jos tähdättäisiin johonkin loppukesän kokeeseen, mutta paluu maan pinnalle tuli aika nopeasti: ei tarvinnut reenata kun parina päivänä peräkkäin niin Lou oli jo sitä mieltä että kiviäkin kiinnostaa.

Tänään oltiin pitkästä aikaa (ja viimeistä kertaa tälle keväälle) Vuosaaressa treeneissä. Aloitettiin luoksepäästävyydellä, ja Heidi oli taas todella pelottava Louhin mielestä. Paikkamakuussa olin ensimmäistä kertaa piilossa, ja muutaman kerran kun kurkkasin niin Lou makasi ihan rauhassa. Rentoutui kuitenkin silminnähden kun tulin näkösälle, eli ilmeisesti jonkin verran stressasi.

Ruutu meni hyvin, otettiin jopa ilman namia/lelua tyhjään ruutuun. Otin vuoroa odotellessa istu-maa-kaukoja läheltä, ja siitä meni useampi toisto putkeen ihan nätisti. Takapalkkana namia tai patukka. Seuraamista kanssa pari pätkää, porukasta poispäin meni nätisti, mutta muita kohden ei voinutkaan kääntyä tai liikkua. Tiedä sitten mistä johtui, kuitenkin tuttu paikka ja treenikaverit, mutta oli kyllä melkoista laamailua. Saattoihan Lou ottaa taas paineita luoksepäästävyydestä niin, ettei päässyt siitä enää yli. Saataisiinkohan me tehdä kehässä luoksepäästävyys ja juoksutarkistus vasta yksilöliikkeiden jälkeenTukittu