Vauhti von Hapsenkakkiainen vietti keskiviikkona 6.6. kolmevuotissyntymäpäiväänsä. (Harva-)Hapsiainen alkaa siis olla jo miehen iässä!

Kolmevuotias Vauhti on:

Varsin uskottavannäköinen vahti. Kullaalla Hapsi viihtyy pihassa vaikka koko päivän, ja makoilee aina keskellä yläpihaa (sepelillä, vaikka nurmikko on parin metrin päässä), mistä kukaan ei pääse ohi ilman että Hapi huomaa.

Poukkiksen paras kaveri ja laumatoveri. Poukin tassun alla Vapi on edelleen, vaikka Tärkeiden Asioiden (kuten luiden ja metsästä löytyneiden aarteiden, esim. jäniksenraatojen) kyseessäollessa Hapsi lyö nyrkin pöytään Mutta silloin Vauhtia vähän hirvittää, kun täti innostuu leikkimään ihan kunnolla -tosin täysillä leikkivä Louhi taitaa hirvittää kaikkia Poukin kavereita

Miehinen miesYllättävästi se ruipelokin on viime kesästä miehistynyt, vaikka kesäturkissa taas alkaa ollakin. Saas nähdä millainen mörssäri siitä tulee, jos sama tahti jatkuu!

BH Vauhti. Ei täydellinen harrastuskoira, näyttelykoiraksi turhan suuri ja luonteessakin on puutteita. Aina Hapsi silti tekee parhaansa emäntää miellyttääkseen. Meidän höntti blondi pölvästi. Maailman paras Vauhti