Sunnuntaina käytiin taas tauon jälkeen hakumetsässä, ja vaikka treeniporukka lopulta kutistui hyvin pieneksi, ihan ok treeni saatiin tehtyä. Pou sai vanhemman ominaisuudessa taas aloittaa, ja ihan kivasti touhu sujui. Louhilla on vähän sitä vikaa, että jos se ei jo lähetykseen saa maalimiehen hajua, se saattaa syystä x päättää että ukko on "tuolla" eikä suostu lähtemään sinne minne lähetän. Se paukuttaa menemään kunnes tajuaa että, hei, ei se ookkaan täällä, jonka jälkeen malttaa ottaa nenän käyttöön ja etsiä sen ukon. Ehkä asiaan pitäisi puuttua, mutta katsotaan vielä joku kerta että mihin suuntaan homma etenee, ennen kuin aletaan muuttamaan taktiikkaa. Ja Louhin osalta haku jää kohta taas vähemmälle kun lähdetään Helsinkiin, joten saattaa olla että rallatellaan vaan ne jäljellä olevat treenit vanhaan tapaan.

Vausti pursui taas intoa autosta otettaessa, se riekkui ja hyppi ja haukkui ihan innoissaan. Hyvin kuitenkin jaksoi keskittyä sitten kun alettiin hommiin, ja ok mallilla junnun hommat alkaa olla. Kerran jouduin tosin vaihtamaan lähetyspaikkaa, kun epähuomiossa lähetin samasta kohtaa mistä vähän aiemmin Louhin, ja Vau laittoi saman tien nokan maahan ja meinasi lähteä jäljestämään. Paikan vaihdon jälkeen nenä pysyi kuitenkin hienosti ilmassa, ja ukkokin löytyi.

Vausti pääsi torstaina tokoilemaan Loun jäädessä vielä tötteröpäänä kotiin. Vau oli ihan ennennäkemättömän, käsittämättömän innokas, melkein hillitön Hyvin se kyllä kentälläkin jaksaa keskittyä tekemiseen ja tekee innolla, mutta myös väliajat piti tarjota eteen tulemista ja sivulla istumista ja kontaktia vähän jo turhan maanisesti. Välillä laitoin Vaun liikkeiden välillä paikkamakuuseen että saa itse hetken hengähdysaikaa. Myös palkitsemiseen täytyy Vaustin kanssa alkaa kiinnittää enemmän huomiota, siitä on nimittäin tullut aika röyhkeä lelun kanssa, ja näpsäsipä se jopa mustelman käteeni hauiksen kohdalle riehuessaan -ja lelu oli tässä kohtaa taskussa.. Se on niin kierroksilla ja vire katossa kun tehdään, että tuntuu ihan uskomattomalle. No, kait sitä itsekin tottuu innokkaaseen koiraan, ajan myötä