Vähänlaisesti on taas tullut päiviteltyä, mutta tässäpä sitten yhdessä putkessa koko kevään touhut!

Huhtikuun alussa käytiin Pellossa Lappalaiskoirat ry:n kevätpäivillä, jossa Mira ja Norri korkkasivat tokon alokkaan hienosti heti helpolla ja varmalla ykkösellä.

Erkkarikehässä Talvitien Marjan arvioitavana kävi koko kööri, menestystä ei pahemmin niitetty. Vauhti sai ylikorkeudesta H:n, kun "ei viitsi hylättyäkään antaa"

Suuri, mittasuht. hyvä edestä niukasti kulmautunut uros. Hieman kapea kallo, hyvänkokoiset mutta haja-asentoiset korvat. Pysty olkavarsi, hyvä kaula, hyvät takakulmaukset, hyvä karvan pituus mutta pohjavilla puuttuu, peitinkarva voisi olla karheampi. Liikkuu hieman ahtaasti takaa.

AVO H

Cáhpe-veikka kävi Taikarumpulan uroksista kehässä myös

Louhi ja Norri olivat kummatkin avoimessa luokassa nartuissa, joten pikkutytöistä ei tällä kertaa ole kehästä kuvia, harmi kyllä. Mutta todistettavasti Poukkikin kehässä kävi!

Kookas, sekä edestä että takaa hieman niukasti kulmautunut. Hyvä pää, kookkaat korvat. Hieman pehmyt karva ja pohjavilla puuttuu, voisi liikkua paremmalla potkulla. Hyvin tyypillinen käytös.

AVO ERI SA AVK2

Pou käyttäytyi kehässä melko reippaasti, tuomarin lähentelyt oli ihan ok, mutta kehässä juokseminen oli Louhille aika kammottavaa. Ja vielä kun sinne joutui kolme kertaa! Noh, en kaatunut Poun paniikkisissa kehästäpoistumisyrityksissä, joten suunnilleen kunnialla selvittiin. Ja Poustille kelpasi lihapullat oikein mainiosti koko esiintymisen ajan

Napu pyörähti valiokehässä myös, mutta PN-kehästä Boheemit taidettiin poistaa ensimmäisessä ryppäässä. Ihan hyvä niin, ainakin me oltiin pyöritty siellä ihan tarpeeksi!

Pellon reissulla lenkkeiltiin vähän siellä ja täällä, seuraavat kuvat ovat kuitenkin Iisalmesta. Poroveden jäällä poseerattiin nätisti...

...ja ilmeellä.

Jäällä myös leikittiin porukalla..

...ja yksittäin...

...kovaan ääneen huutamista unohtamatta.

Rankat huvit vaativat toki energiatason säännöllistä ylläpitämistä!

Pellon pikavisiitin jälkeen tehtiin kohtapuoliin uusi visiitti Iisalmeen, kun junnut Vauhti ja Norri kävivät Maaningalla MH-kuvauksessa. Vapin kuvaus saa vielä ihan oman postauksen, mutta todettakoon sen verran, että hengissä Hapi selvisi, vaikka välillä sitä varmasti epäili 

Samalla reissulla käytiin Kuopiossa treenaamassa, ja yllätys yllätys, lenkkeiltiin jäällä. Kuopiossa pääsi jo hiekalle treenaamaan!

Pitäisiköhän hakea jo Hurtalta sponsorirahaa?

* * * * * * * * * *

Kevät on ollut muuten kaikin puolin mutkaton, kiireinen kylläkin, ja Louhikin on huomattavasti paremmassa kunnossa viime vuoteen verrattuna. Suruakin tälle keväälle kuitenkin osui, kun Pyry kultaisen vaivat pahenivat niin, että Pyryn oli aika päästä ikiunille.

Koirattomien Helsingin vuosien lenkkikaveri, Louhin alkuaikojen treenikaveri, kolmas koira, hoitokoira,  Vauhdin paras painikaveri.

Nuku hyvin Pyry.