Vietetään kokonainen viikko lomaa, käväistiin ensin Lahdessa nappamassa katti takaisin kotiin. Katiska on ollut kesänvietossa Joonaksen vanhempien luona, mutta nyt tuotiin se kotiin kun oltiin autolla liikenteessä. Kattimokomalla on nimittäin viehättävä tapa huutaa suoraa huutoa kun joutuu kuljetuskoppaan, ja se huutaa juurikin siihen asti että pääsee kopastaan pois. Ei siis kovin miellyttävä matkakaveri, varsinkaan junassa tai bussissa..

1711930.jpg

Oli kertynyt kesäkiloja katillekin, ihan kuin olisi nielaissut tennispallon. Se on jokseenkin huvittavan näköinen, pieni kissa ja valtava pömppömaha. Kun se istuu, sen maha on kaksi kertaa rintakehän levyinenC:

No, nyt joutui katti laihdutuskuurille. Sisäkissaa vain on aika vaikea laihduttaa muuten kuin ruokaa vähentämällä, joten nyt raasu on koko ajan nälissään. Se syö kerralla kaiken minkä saa, vaikka ennen sama määrä naksuja riitti koko päivälle.

1711931.jpg

Lou on ollut aivan hullaantunut kaikista näistä "uusista" hajuista. Eipä se kotipuolessa paljon muita koiria näe tai haista, joten nyt otetaan vahinko takaisin korkojen kera. Muutenkin sillä on aika reilusti virtaa; kun on tottunut juoksemaan vapaana 3-4 tuntia päivässä, ei se tunnin-puolentoista hihnalenkki tunnu oikein miltään. Pidän sitä toki täälläkin joka ulkoilulla vapaana, mutta onhan se kaupungissa ihan erilaista, ja paljon stressaavampaa minullekin;)

Paljon on suunnitelmia tälle viikolle, saapi nähdä miten niiden kanssa käy. Seuraamista otetaan tehokuuri, joka ulkoilulla pari pätkää ja kerran päivässä kunnon treeni. Paikkamakuu jää nyt hetkeksi, samoin liikkeestä maahan, ne kun ovat ne helpot. Liikkeestä seis ja seuraaminen, niitä tahkotaan.

1711933.jpg 

1711934.jpg

Tässä muutama kuva Arpinaamasta, kuonon haavat erottuvat nyt vaaleina selvästi. Kaikki eivät näy -onneksi- mutta melko katu-uskottavan lookin pikkukoira itselleen hankki:)