Louhilla on jo jonkin aikaa ollut viikko-ohjelmassa parit kunnon tokotreenit. Kahdet per viikko on Louhille hyvä määrä, kolmet menee silloin tällöin, mutta pidemmällä aikavälillä kolme viikkotreeniä aiheuttaa jo kyllästymistä. Ja mitä meillä treenataan? Seuraamista ja noutoa. Välissä sitten ruutua, kaukoja ja luoksetuloa. Ja aika hyvin hommat etenee

Seuraaminen on tosiaan ollut aina meidän murheenkryyni, mutta nyt tuntuu että solmu jos toinenkin on saatu auki ja seuraaminen sujuu ja on hauskaa, mikä onkin se pääasia. Lelulla palkatessa seuraaminen on aika hektistä, Pou pomppii ja komentaa ja ennakoi ja sikailee minkä ehtii, mutta tämän seurauksena seuraamisesta on tosiaan tullut hauskaa, ja kontakti pysyy ihan älyttömän hienosti. Namilla Lou tekee siistiä ja tiivistä seuraamista, ja jaksaa hyvin pitkätkin pätkät ilman palkkaa. Täytyy vaan olla tarkkana etten treenaa liikaa että into säilyy. Uskaltaisin silti sanoa, että aika perustavanlaatuinen muutos on tapahtunut, sillä Louhi tarjoaa usein itse kontaktia esim. paikasta toiseen siirryttäessä, ja on tikkana perusasennossa pyytämättä kun seisahdun. Aika hauskaa ja hyvin epätyypillistä Louhille

Noutokapulasta ei ole vieläkään tullut mörköä, mikä jo sinänsä on suuri saavutus! Otetaan pari kapulan pitoa per treeni, ja mielestäni Louhilla alkaa olla jo vähän hajua siitä, että kapula suussa tietää namia. Härnään kyllä edelleen ennen kuin edes tarjoan kapulaa, mutta toisaalta näin Lou ottaa sen heti kun saa. Kun pitoaika on todella lyhyt, ja toistoja vain pari, niin Louhia jää suorastaan harmittamaan kun vien kapulan pois. Ja parempi tietysti niin.

Ruutu on kohtuullisessa kuosissa tällä hetkellä, vähän takapakkia tuli kun otettiin pysäyttäminen mukaan, mutta siitäkin taidettiin päästä jo yli. Pou alkaa ennakoida todella helposti, joten tarkkuutta itselle tähänkin liikkeeseen. Kaukot on myös ihan kohtuullisessa vaiheessa, välimatkaa voisi pikkuhiljaa alkaa kasvattaa.

Nyt vaan täytyy olla ekstrasuperhypertarkkana etten kyllästytä Pouta ja että treenaaminen pysyy yhtä hauskana kuin on nyt. Ja tarkoitus onkin alkaa treenata myös Vaustin kanssa tottista että ohjaajan treenaustarpeet tyydyttyy.

Täällä tehdään jo suuria suunnitelmia ensi kesälle