Miten sitä ihan hyvin alkanut päivä voi mennä niin totaalisen pieleen? On kyllä veetuttanut ihan kiitettävästi koko päivänTukittu.

Kissoilla oli tänään lekuri, molemmat rokotettiin ja pikkukissa leikattiin ja madotettiin lisäksi.  Sain neuvoksi Kalman arkaa kurkkua koskien antaa kissoille lohiöljyä, luultavasti vaivat johtuvat uusista pöpöistä tai kuivasta huoneilmasta, kun sieltä ei mitään löytynyt eikä antibiootitkaan asiaan auttaneet. Naima kuulemma ei ole liian laiha, kuuluu ikään ja on vaan siron mallinen. Ell suositteli kuitenkin ostamaan nutri-plus -geeliä kun Naimis on vähän "hapsuisen" oloinen, ja tuubin sellaista sitten nappasinkin matkaan. Jos pikkukatti on huomenna jo sen verran tolpillaan niin kokeillaan meneekö geeli alas:) Käytiin Sopulitiellä, se kun hoitaa Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistyksen kustantamat operaatiot Helsingissä. Oli todella ripeää ja asiallista toimintaa, ja ihan aikataulun mukaan päästiin sisään. Ja ne hinnat, ah, oli todella edullista ainakin pääkaupunkiseudun mittapuullaCool.

Ja sittenkö siirrytään sinne vatutuksen puolella.. Jepulis jee, Kela sitten taas muisti meikäläistä tänään. Ne on kyllä niiin pahaenteisiä kirjeitä, vaan harvemminhan niissä hyviä uutisia kerrotaankaan.. Tjoo, takaisinperintälaskuhan sieltä tuli vuoden 2007 tuista. No, oma mokahan se on, mitäs en palauttanut/peruuttanut ajoissa. Sehän siinä vaan kun tosiaan luulin että asia on järjestyksessä, kun vuosittain saa aina pelata noiden tulorajojen kanssa. Tää on kyllä niin tätä. Jos teet töitä et voi nostaa tukia, vaan kun ne tuet ei yksinään riitä. Ja jos teet töitä niin ei ole aikaa opiskella, ja sama tilanne vaan jatkuu ja jatkuu. Ou jee. No, eipä tässä sinänsä mitään hätää ole, ketuttaa vaan ihan kiitettävästi.

Kävästiin tuossa vapaamuotoisissa treeneissä, ja tosiaan vaan kävästiin. Louhia ei kiinnostanut pätkän vertaa tehdä hommia, eikä oikein mikään saanut siihen lisää virtaa. Treenikavereita oli paljon kivempi tuijotella, ja haahuilla ympäriinsä ja haistella. Lähdettiin sitten aika nopeasti takaisin kotiin, alkoi vaan oma pinna kiristyä kun homma ei sujunut, ja sehän harvemmin auttaa.. Joonas kävi paria tuntia aikaisemmin Loupin kanssa pitkällä lenkillä, ja epäili tokko Lou enää jaksaa treenata. Eikä se sitten jaksanutkaan. Aika yllättävää kyllä, kävivät kuitenkin vain hihnalenkillä, eikä olla viikkokausiin treenattu kunnolla. Ota noista selvääPäättämätön.

Joo, mulla on pentukuume. Jos ottais nyt pennun niin eikös sitä vois sitten kesällä ottaa toisenViaton? Ku mä haluuuunKieli ulkona