Meillä on tämä viikko pitänyt kiirettä, on saanut juosta laitumet ympäri että ollaan ehditty iltarientoihin;)


Keskiviikkona oltiin toista kertaa hakumetsässä, oli kyllä edelleen kivaa! Lou tekee niin hellyttävän tosissaan kaiken mitä tekee, tosin maalimiehellä asenne on enemmänkin sellainen "jos suinkin vain voitte vaivautua, en panisi muutamaa makkaranpalaa pahakseni"C: Varmaan muutama kerta päästään reenailemaan vielä täällä, syksyllä täytyy yrittää metsästää joku seura/ryhmä mihin pääsisi mukaan harrastamaan ihan kunnolla.


1683557.jpg

Torstaina oli sitten viimeiset agireenit, "leikkimieliset" kisat. Oli opettavaista seurata miten tosissaan toiset ottivat, moni suoritus meni piloille ohjaajan hermoilun ja kiirehtimisen takia. Ja siis meillähän ei tietenkään koskaan moista ongelmaa ole;) No ei, tällä kertaa siltä vältyttiin, ja meidän ainoa tavoite oli pitää radalla hauskaa, syödä paljon nameja ja suorittaa kaikki esteet puhtaasti. Ja siinä onnistuttiinkin, luokkavoitto nollaradalla ajalla 52 sekuntia tuli sitten siinä sivussa;) Ja oikeat mittasuhteet asia saa kun tietää, että nopein aika koko kisassa oli 28 sekuntia...

Jäi hyvä mieli kurssista, ja sehän on tietenkin pääasia. Vähän jopa sitä jatkoakin mietin, mutta koska jatkokurssi alkaa vasta elokuussa, emme me sinne enää ehdi. Ja koska lappalaisten agiin meitä tuskin vieläkään huolittaisiin, enkä minäkään oikeastaan sinne halua (miten niin verisesti loukkaantunut;), jää tämä laji pois jo ihan käytännön syistä.

Ehkä taas ensi kesänäC:

1683558.jpg

Perjantaina taas tokoloco-treenit, Nástin blogiin jo niistä vähän avauduinkin. Paikallamakuu sujui siis entiseen tapaan loistavasti, vaikka kotitreeneissä on ollut vähän istumaannousemisia välillä, jes. Luoksetulo on varma ja kohtuullisen ripeä, mutta se hyppy: nami alustalla esteen toisella puolella, eikä silti tapahdu mitään! Kättä ei tarvitse kuin hädintuskin liikauttaa niin Lou lähtee, mutta pelkällä käskysanalla ei mihinkään:( Ja niin hyvin kun se pari viikkoa sitten meni..

1683559.jpg

Louhi on tullut paljon rohkeammaksi lammaspaimeneksi kuluneen viikon aikana, vähän liiankin innokkaaksi aina paikoin. Pikkupässien ajattaminen on niiin älyttömän hauskaa ettei malttaisi lopettaa millään. Olen saanut lähes kirjaimellisesti takoa sille järkeä päähän, ja välillä se kuuntelee, mutta sitten kun lauma lähtee liikkeelle on perään vain PAKKO lähteä. Tarvinnee ottaa liina käyttöön jos äly ei muuten pysy päässä..

Tänään Lou pääsi ensimmäistä kertaa mukaan vuotiaiden hiehojen aitaa kiertämään, ja niinkuin pelkäsinkin, Lou-raasu sai juosta laidunta ympäri 45 hiehoa perässään! Yritin saada sitä kiertämään lauman taakse, mistä se olisi voinut innostua haukkumaan, mutta ei. No, hengissä selvittiin ja ensi viikolla, parin päivän miettimistauon jälkeen, uusi yritysC:


1683551.jpg

Meillä "kävi vieraita" eilen Helsingistä, ja tässä kuvasatoa sekä ylhäältä- että alhaaltapäin. Kuvanlaatu ei ole häävi, mutta etäisyyskin oli kyllä ihan kiitettävä. Ylimmässä kuvassa meiltä kotoa kaikki eläinhallit, rehuvarasto, kuivuri, teurastamo-ja myymälärakennus, kahden sukupolven asuinrakennukset ja pihapiiriä jakavat tiet. Näillä pihoilla ei tosiaan pidetä koiraa valvomatta irti!

1684048.jpg


1683556.jpg

Ensi viikolla sitten mölli-tokoa ja mölli-BH:ta katselemaan, hakuilemaan, viimeiset ohjatut tokot ja töitä töitä töitä. Ja meikäläinen saavuttaa neljännesvuosisadan kunnioitettavan iän!