Hengissä selvittiin reissusta kotiin, tosin torstai meni kyllä toipumiseen. Hauskaa oli kaikinpuolin, ja reissun kruunasi Nástin hieno suoritus kisassa. Hyvä Naps! Ronjalle, Halolle ja Jörölle emäntineen vielä onnittelut suoritetusta testistä, ollaan me vaan hyviäHymy. Toivottavasti ensi vuonna Louhikin pääsee aitaan.

Menomatkalla poikettiin Ranualla poroja katsomassa, ja siellä pikkukoirakin pääsi tositoimiin.

Elävää kuvaa sekä Lousta että Napsterista on vielä odottamassa käsittelyä. Ei ole meinaa meikäläinen mikään haka videota kuvaamaan... Saati muokkaamaan...

Naps kisassa lauantaina:

Louhin loma menikin lähinnä ulkoillessa ja makoillessa. Mira vei sprinttereitä hiihtämään, ja muuten lenkkeiltiinkin lumikengillä.

Nástille meinasti maanantain "tunturin valloituksella" käydä huonostiSilmänisku

Tytöt Vuoskuvaaralla:

Tiistaina kierrettiin Eeron polku, ja nautiskeltiin auringonpaisteesta ja upeista maisemista

Taukopaikalta lähtiessä reitti oli merkitty aika huonosti, ja päädyimmekin sitten paaraamaan rinnettä alas umpihangessa.

Ryhmäpotrettien otto meni yleiseksi hulinaksi, taisi olla ainut kerta kun koko koirakööri oli samaan aikaan pihalla. Yllättävän hyvin kahdeksan koiran porukka kyllä tuli toimeen, Louhin ja Huiman mittelö oli ainoa rähinä, ja siitäkin ainoa seuraus oli meikäläisen taittunut kynsi. Lou loppuajan vähän varoi Huimaa, mutta onhan sitä huomattavasti vanhempana syytäkin kunnioittaa.

Louhilla oli aika rankka reissu, kun "pennut" Násti, Tomera ja Oona rehasivat sisälläkin, ja sekä Naps että Hui yrittivät Louhin viereen samalle pedille nukkumaan. Ei kunnioiteta toisen yksityisyyttä, ihme peliäKieli ulkona

Oonan myllytystä

"Pikku"-Tomppa

Mitä se Tomera oikein kaivaa..?

...Ai siellä olikin pentu allaSilmänisku

Ja poset: